SANTATELEVISION: KÄYTTÖEHDOT JA COOKIES

Yleiset ehdot Santatelevision.com -sivujen käyttämiselle

Santatelevision.com myöntää Sinulle oikeuden WWW-sivujensa käyttämiseen, jos hyväksyt tässä esitetyt ehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy näitä ehtoja, ei Sinulla ole oikeutta sivujen käyttämiseen. Käyttämällä sivuja ilmaiset sitoutuvasi noudattamaan näitä ehtoja. Sivuilla olevat asiakirjat ja palvelut voivat lisäksi sisältää erityisiä ehtoja.

Santatelevision.com:lla on oikeus tallentaa ja analysoida Internet-sivuilla asiointia koskevia tietoja palvelun laadun ja toiminnallisuuden parantamiseksi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Santatelevision.com WWW-sivujen sisältämän aineiston tekijänoikeudet, sekä muut vastaavat aineettomat oikeudet kuuluvat Santatelevisioille tai sille aineiston käyttöoikeuden myöntäneelle muulle taholle. Aineiston osittainenkin kopioiminen, käyttäminen, jäljentäminen, muokkaaminen, lainaaminen, edelleenvälittäminen ja muu hyödyntäminen missä muodossa tahansa on kielletty ilman Santatelevision.comin antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta, jollei jäljempänä näissä ehdoissa toisin määrätä tai sivuilla jonkin aineiston osalta nimenomaisesti toisin mainita. Sinulle voi aiheutua rangaistusseuraamus ja/tai vahingonkorvausvastuu, jos Sinun todetaan loukanneen tässä tarkoitettuja oikeuksia. Santatelevision:illa on 2011 tavaramerkkisuoja: Community Trade Mark (CTM)

Edellisessä kappaleessa mainittu rajoitus ei koske sivujen sisältämän aineiston osittaista tietokoneelle tallettamista tai aineiston tulostamista silloin, kun se tapahtuu Sinun omaa henkilökohtaista käyttöäsi varten. Saat lisäksi käyttää Santatelevision.com WWW-sivujen sisältämiä lehdistötiedotteita ja muita julkiseksi merkittyjä asiakirjoja joukkoviestimissä ja muussa julkisessa tiedonvälityksessä edellyttäen, että mainitset asiakirjan lähteen.

Santatelevision.com WWW-sivuilla esiintyvät tuotteiden ja yritysten nimet saattavat olla rekisteröityjä tai muutoin suojattuja tavaramerkkejä tai toiminimiä. Edellä myönnetty sivujen rajoitettu käyttöoikeus ei oikeuta Sinua käyttämään tällaisia tavaramerkkejä tai toiminimiä ilman niiden oikeudenhaltijan lupaa. Sinulla ei myöskään ole oikeutta poistaa aineistosta tekijänoikeutta, tavaramerkkioikeutta tai toiminimioikeutta koskevia mainintoja.

Santatelevision.com ei vastaa WWW-sivujensa käyttämisen Sinulle aiheuttamasta vahingosta silloinkaan, kun vahinko kohdistuu muihin kuin Santatelevision.comille kuuluviin omistus- ja tekijänoikeuksiin taikka muihin kolmannen osapuolen oikeuksiin. Santatelevision.com ei myöskään vastaa sivuilla julkaistavien tekstien, kuvien, äänitiedostojen, animaatioiden, linkkien ja muiden sivujen sisältämien palvelujen ja toimintojen toimimisesta, niiden käyttämisestä tai toimimattomuudesta Sinulle aiheutuvasta vahingosta taikka niiden Sinulle aiheuttamista tietoturvariskeistä.

Santatelevision.com varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa WWW-sivujensa sisältöä, sivujen sisältämiä palveluja, lakkauttaa jonkin palvelun tai estää pääsysi sivuille. Edellä mainitut vastuunrajoitukset koskevat kaikenlaisia välillisiä ja välittömiä vahinkoja riippumatta korvausvaatimuksen perusteesta ja Santatelevision.comin omasta tuottamuksesta. Mainitut vastuunrajoitukset ovat kuitenkin voimassa vain lain sallimassa laajuudessa.

Santatelevision sivut ovat rovaniemeläisen Joulupukki TV Oy:n toteuttamat.  Santatelevision sivujen vastuullinen päätoimittaja on Tommi Lappalainen.