Hyödylliset Joulupukki ja Lappi-aiheiset linkit

Joulupukin Pajakylä

Joulupukin Pajakylän virallisilta sivuilta löydä kaikenlaista hyödyllistä tietoa tästä ainutlaatuisesta Napapiirin kohteesta Rovaniemellä.

Visit Rovaniemi – Rovaniemen matkailu

Joulupukin pajakylä sijaitsee Rovaniemen kaupungissa, noin 8 km keskustasta pohjoiseen. Rovaniemen matkailusivuilta löydät kaiken hyödyllisen tiedon koskien alueen matkailua, ml. Rovaniemen tapahtumakalenterin.

Joulupukin kammari- Santa Claus Office

Rovaniemellä keskellä Joulupukin Pajakylää sijaitsevassa Joulupukin kammarissa voit tavata Joulupukin ympäri vuoden.

Joulutalon Joulupukki

Joulutalon on paikka Rovaniemen Napapiirillä, jossa voit tavata Joulupukin  ympäri vuoden.

Santa Claus Holiday Village – Joulupukin lomakylä 

Joulupukin lomakylä tarjoaa laadukasta ja kodikasta majoitusta Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.

Santa Claus Reindeer – Joulupukin porot

Joulupukin Pajakylässä sijaitseva Santa Claus Reindeer (Joulupukin porot) tarjoaa rekiajeluita porojen kanssa ja porosafareita sekä paljon muuta.

Joulupukin Pääposti

Joulupukin pääposti sijaitsee Rovaniemellä keskellä Joulupukin Pajakylää. Pääpostista voit mm. lähettää ympäri maailmaa napapiirin leimalla varustettuja postikortteja.

Joulumuorin talo

Joulupukin Pajakylästä löydät myös upean Joulumuorin talon, jossa voi tavata muorin tonttuineen.

SantaPark – Joulupukin luola

Santapark on Joulupukin upea luola, joka sijaitsee 2 km Joulupukin Pajakylästä etelään.

Travel Pello 

Länsi-Lapissa, Ruotsin rajalla sijaitseva Pello on Suomen kalastuspääkaupunki sekä myös upea talvimatkailukohde jos haet rauhallista ja aitoa Lappia. Pellossa kalastusmatkoja järjestää mm. Naamisuvanto Fishing Resort, joka on erikoistunut erityisesti lohenkalastukseen, sekä Miekojärvellä Lapin Villi Kala.

Glass Resort 

Glass Resort tarjoaa laadukasta lasi-iglumaista majoitusta Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä.

Joulupukki TV

Joulupukki TV Oy, joka tuottaa Santatelevision-kanavaa, on innovatiivinen rovaniemeläinen tuotantoyhtiö. Tämä vuonna 2000 perustettu firma tuottaa mm. esittelyvideoita sekä televisiosarjoja. Yritys tarjoaa myös drone-kuvauspalveluita Lapissa.

Lappi-aiheinen Ravintola Kotahovi

Tunnelmallinen Ravintola Kotahovi tarjoaa maukasta aitoa lappilaista ruokaa Joulupukin Pajakylässä Rovaniemen Napapiirillä.

Visit Lapland

Sivuilla löydät yleistä tietoa Lapin matkailusta.

Reindeer Lake Resort porotila 

Pellossa, 70 km Rovaniemeltä länteen sijaitseva Reindeer Lake Resort-porotila tarjoaa laadukasta maatilamajoitusta sekä elämyksiä kuten porosafarit.

Visit Salla 

Itä-Lapissa sijaitseva Salla on Suomen johtavia luontomatkailukohteita, jonne on helppo ja mukava matkustaa kesät talvet.

Arctic SnowHotel and Glass Igloos-lumihotelli ja lasi-iglut 

Rovaniemen Lehtojärvellä (25 km Joulupukin Pajakylästä) sijaitseva kohde tarjoaa upeaa majoitusta lasi-igluissa sekä talvisin elämyksellisen lumihotellin, jossa voi myös vierailla kohteessa majoittumatta.

Visit Kemijärvi

Kemijärveltä löydä mm. historiallisen Suomutunturin, jossa on mukava lasketella ja hiihtää sekä upeat Lapin järvimaisemat.

 

Sieriporo Safarit porotila Rovaniemellä

SieriPoro on Rovaniemellä sijaitseva aito lappilainen porotilat, jossa voit vierailla ja käydä porosafareilla.

 

Tyylikäs lomakohdekohde Villa Lehtoniemi Rovaniemen maaseudulla 

Villa Lehtoniemi on upea hirsihuvila järven rannalla maaseudulla keskellä kauneimpia Lapin maisemia. Ekologinen hirsitalo sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta ja Joulupukin Pajakylästä.

Tallintontun Piha / Santa’s Pets Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä

Joulupukin Pajakylässä sijaitsevassa Tallitontun Pihassa voit vierailla eri eläinten kuten porojen luona ja tarjota niille niiden lempiherkkua jäkälää sekä nauttia vauhdin hurmasta pulkkamäessä. Voit myös vaeltaa porojen ja alpakoiden kanssa.

Aito hirsitalot 

Aito hirsitalot on laadukkaiden kotimaisten Lapissa tuotettujen puutalojen toimittaja.

Lystikämän lomatila Rovaniemellä

Lystikämän lomatilalla Siikakämäjärven rannalla Rovaniemellä ja sen läheisyydessä on tarjoilla laadukasta majoitusta ja kaikille soveltuvia aktiviteetteja sekä luonto- ja maalaiselämyksiä ympäri vuoden. Lomatilan alueelta löydät paljon leppoisaa tekemistä, jonka parissa tunnet Lapin luonnon rentouttavan läsnäolon.